MOSOLYTERVEZÉS: +36 20 986 9597 | FOGÁSZATI BEAVATKOZÁS: +36 70 671 0054 MOSOLYTERVEZSmosolydesigner@gmail.com

Esettanulmányok

Esettanulmányok

Utána
Utána
Utána
Előtte
Előtte

Elszíneződött fogakból hófehér MOSOLY

Kedves hölgypáciensünk azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy az elszíneződött fogait szeretné rendbehozatni, lecserélni gyönyörű, fehér fogakra. A mosolyprojekt mindenre kiterjedő tervezéssel indult (svájci protokoll). A fogorvos gondos, precíz előkészítésére fémmentes press kerámia koronákat és héjakat készítettünk páciensünk teljes megelégedettségére.

 

Utána
Utána
Utána
Előtte
Előtte

Harmonikus MOSOLY megteremtése

Hölgy páciensünk azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy szélesítsük ki a mosolyát. Mivel nem szeretett volna fogszabályozást (hosszúnak tartotta az időt), így  kerámiahéjak tervezésével és felragasztásával tudtuk megvalósítani a kérését (a felső szemfogakra és a felső négyes fogakra készültek a kerámiahéjak).

Utána
Utána
Utána
Előtte
Előtte

Formátlan fogakból sugárzó MOSOLY

Anna azzal az óhajjal keresett meg, hogy egy nagy álmát szeretné megvalósítani. Mégpedig azt, hogy a hézagos, elszíneződött, formátlan fogait szeretné lecserélni hozzáillő, hófehéren csillogó esztétikus fémmentes (cirkon) koronákra.

Előtte
Előtte

Kerámiahéjak a csábítóbb MOSOLYÉRT

Az egyik férfi páciensünk azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy tegyük egységes fehérré a frontfogait (szemfogtól szemfogig). A KERÁMIAHÉJAT ajánlottuk számára, ami meg is hozta a kellő eredményt, páciensünk elégedetten, széles mosollyal távozott.

 

Utána
Utána
Utána
Előtte
Előtte

Rés volt-nincs a nagymetsző fogak között

Gabriella azzal kéréssel fordult hozzánk, hogy már nagyon zavarja a nagymetsző fogak közötti rés, és ha ez lehetséges, akkor próbáljuk összezárni véglegesen. A mosolytervezés során kiderült hogy az álma valóra váltható. A négy metszőfogát prés kerámiahéjakkal módosítottuk.

 

Utána
Utána
Utána
Előtte
Előtte

Hihetetlen átváltozás

Hölgy páciensünk azzal a kéréssel érkezett hozzánk, hogy az elkopott, elszíneződött frontfogait szeretné rendbetetetni. Páciensünk teljes mosolyátalakításon esett át fémmentes cirkon kerámia koronák segítségével.

 

Utána
Utána
Utána
Előtte
Előtte

Megjavult rágófunkció és esztétika

Hölgy páciensünk alsó és felső front fogait 12 db kerámia héjjal, a rágófogait 12 db cirkon kerámia koronával tettük szebbé.

Utána
Utána
Utána
Előtte
Előtte

Kis változtatás, hatalmas különbség

Kedves hölgy páciensünk új mosolyát porcelán prés héjakkal készítettük el nagy megelégedettségére.

Utána
Utána
Utána
Előtte
Előtte

Keresztharapás mesteri átalakítása

Kedves hölgy páciensünk megházasodása előtt szerette volna rendbetetetni a felső fogívét, átalakíttatni a keresztharapását. Egységes, szép formájú fogakat, világos és természetes fogszínt kért. Páciensünk a keresztharapás átalakításával feladta nekünk, szakembereknek a leckét. A gondosan összerakott protokollnak köszönhetően azonban gyönyörű végeredmény született. Páciensünk házassági fotói alapján méltán lehetünk büszkék Ghéczy Attila doktor úrral.