Névtelen terv
d7bceba7-3f6a-4f3f-adb3-0ea68aa14a22
Stabil Balance koncepció


Mi is a Stabil Balance koncepció, és miért olyan fontos ennek a szerepe a mindennapjainkban?

Az elmúlt 15 év során olyan tapasztalatokra és eszközökre tettünk szert, mellyel a Pácienseink életminőségén tudunk nagy százalékban javítani. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy szervezetünk minden egyes porcikája úgy van felépítve, hogy tökéletesen működjön. Az állkapocs helyzete felelős az egyensúlyunkért.
Mit is jelent ez?
Az állkapocs pozíciójának elmozdulása dominó effektust indít el a testünkben. Ha nincs meg az egyensúly, akkor az izomcsoportok nem egyenlő terhelést kapnak, a jobban igénybevett oldalon előbb-utóbb fájdalmak jelentkeznek. Minden ember egyedi, így van, hogy hamarabb, van, hogy később jelentkeznek ezek a problémák attól függően, hogy milyen fizikumú személyről van szó.

Mi a fő célunk a Stabil Balance koncepcióval?

Célunk a harapás és az állkapocs egyensúlyi pozíciójának beállítása, az eredeti fogak megóvása, a hiányzó fogak pótlása. Nem mellesleg nagyon fontos számunkra, hogy ne csak testileg, hanem lelkileg is segítsünk a pácienseinken, így olyan fogazatot kap a kezelések végére, amellyel nő az önbizalma is, hiszen egy szép mosoly boldogabbá teszi az embereket. A test és a lélek egyensúlyában rejlik a boldogság.

Mi történik akkor, ha első alkalommal jár nálunk?

2024-től elérhetővé tettük nem csak sportolók számára az elektromiográfiás vizsgálatot. Erről bővebben ITT olvashat.
Az első lépés tehát ennek a vizsgálatnak az elvégzése, hiszen ez alapján tudjuk meg, hogy hol vannak azok a gyenge pontok, amik kihatással vannak az egyensúly kibillenésére. Átbeszéljük a korábbi sérüléseket, műtéteket, fogászati beavatkozásokat.
Második lépésként megbeszéljük a kezelési tervet, mellyel visszaállítjuk az állkapocs és a fogazat egyensúlyi állapotát. 
Harmadik lépésben megtervezzük és elkészítjük a Stabil Balance sínt, mellyel már a kezdeti szakaszban vissza tudjuk állítani az egyensúlyt.
Negyedik lépésben javaslatot teszünk a terhelésre, hiszen a mozgás az élet alapja. Elég kezdetben napi egy óra séta, hogy az izomzat és az izületek az egyenletes terhelés hatására jobban működjenek, és a fájdalmak csillapodjanak.
Az ötödik lépés a manuálterápia, melyre azért is szükség van, hiszen a szervezet van akinek több évtized óta egyenlőtlen, nem megfelelő terhelése miatt az izmok letapadtak, és azoknak a terápiás kezelése nélkül sokkal hosszabb és megterhelőbb feladat az egyensúly visszaállítása.

Összefoglalva, a Stabil Balance koncepció az alábbi folyamatokból áll:

Teljesítménynövelő gyógyfogsín + mozgás + manuálterápia = Kiegyensúlyozott, fájdalommentes, boldog élet.

Milyen típusú síneket készítünk?

SB Sportsín - Teljesítménynövelő fogsín
SB Relax sín - Éjszakai sín, a fogak kopásának megelőzésére
SB BODY Balance sín - a fájdalommentes boldogabb életért
* A Stabil Balance sínek bővebb leírásához kattintson a nevükre!

Időpontkéréshez kérjük kattintson IDE!
Scroll to Top